•     Fietsmandje Leeg (€ 0,00)
 • 2 Echte winkels

  20 Afhaalpunten

  Service aan huis

  Live voorraadstatus

  Gratis verzending

  Accessoires gratis gemonteerd

  Advies nodig? Bel 0228 854013

  BSP La Dolce Vita

  2 artikel(en)

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de BSP La Dolce Vita

  De BSP La Dolce Vita is een op en top moederfiets. Bijzonder aan deze moederfiets is dat hij wel een hippe uitstraling heeft dankzij de urban look. Zowel voor- als achterop neemt u met gemak uw kinderen mee. De BSP La Dolce Vita is volledig afgericht op het vervoeren van uw kids. De fiets heeft een verlengd frame, waardoor er genoeg ruimte is voor een kinderzitje voorop en u evengoed nog prettig en veilig op en af kunt stappen. 

  De BSP La Dolce Vita is er in twee uitvoeringen. De La Dolce Vita RN3 is er voor de korte ritjes in de stad en met de La Dolce Vita N7 uitvoering is het ook mogelijk om in het weekend eens een langere tocht te maken. Want met de zeven versnellingen waait de wind nooit meer te hard. BSP heeft meerdere modellen moederfietsen, voldoet de La Dolce Vita niet aan al uw eisen kunt u ook eens kijken bij de BSP La Scala of de BSP Seine Classic, allebei ook prachtige én veilige moederfietsen van hoge kwaliteit.

  Weet u niet zeker of de BSP La Dolce Vita het meest geschikt is voor u? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder. 

  De BSP La Dolce Vita in detail


  De verschillende uitvoeringen

   De BSP La Dolce Vita N3 moederfiets is het meest geschikt voor dagelijks gebruik in de stad of voor korte ritjes. De fiets heeft drie versnellingen en betrouwbare rollerbrakes handremmen. Met de drie versnellingen kunt u net even prettiger fietsen. Voor optimale veiligheid is de fiets voorzien van een dubbele standaard en stuurvergrendeling, zodat de fiets altijd stabiel blijft staan. De achterdrager van de fiets is zo ontworpen dat deze direct geschikt is voor de montage van een GMG Yepp Easyfit kinderzitje. 

  Wat meer luxe vindt u in de BSP La Dolce Vita N7 uitvoering. Deze fiets is voorzien van 7 versnellingen en rollerbrakes handremmen. De rollerbrakes handremmen zorgen ervoor dat u snel en gedoseerd tot stilstand kunt komen, in iedere situatie. Uiteraard heeft ook deze uitvoering van de La Dolce Vita een stabiele tweebeenstandaard en stuurvergrendeling. Op de trendy smalle voordrager zou u eventueel nog een mandje kunnen plaatsen, wij raden wel een kleine mand aan als u ook uw kind in een voorzitje heeft.