•     Fietsmandje Leeg (€ 0,00)
 • 2 Echte winkels

  20 Afhaalpunten

  Service aan huis

  Live voorraadstatus

  Gratis verzending

  Accessoires gratis gemonteerd

  Bel ons 0228 854013
         Bereikbaar tot 21:00 uur
   

  Betaalmogelijkheden.

  Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen omtrent het betalen bij Fietsenstunt. Als het antwoord op uw vraag er echter niet bij staat verzoeken wij u uw vraag te stellen via ons contactformulier. 

  Findio

  Betaal je aankoop in termijnen met Findio

  Heb je bij ons het product van jouw wensen gevonden? Maar kun je het product op dit moment niet betalen? Daar hebben wij dé oplossing voor. Bij ons kun je je aankoop gespreid betalen met een persoonlijke lening van onze financieringspartner Findio. Dit is een lening met een vast maandbedrag, een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

  Hoe werkt een lening bij Findio?

  Voor elk product dat je op onze website vindt, kun je een aanvraag indienen om gespreid te betalen. Hiervoor selecteer je Findio als betaalmethode bij het afrekenen. Bij een lening via Findio betaal je maandelijks een vast bedrag in plaats van een groot bedrag in één keer te betalen. Je lening is precies de aanschafprijs van het product. Je betaalt dus geen afsluit- of administratiekosten. Ook kun je kiezen uit verschillende looptijden.

  Voor- en nadelen van gespreid betalen
  De voordelen van gespreid betalen via Findio:
  • Je ontvangt elke maand een rekeningoverzicht.
  • Je kunt zelf de hoogte van het maandbedrag en de looptijd van je lening bepalen.
  • Je betaalt elke maand een vast bedrag voor je lening.
  • Tussentijds aflossen is altijd mogelijk zonder boete.
  • Je betaalt geen afsluitings- of administratiekosten.

  Houd daarnaast wel rekening met het volgende:
  • Je kunt geen extra geld opnemen uit je krediet.
  • De bedragen die je aflost, kun je niet opnieuw opnemen.

  Hoe werkt het?

  Wil je een van onze producten gespreid betalen met een lening van Findio? Selecteer dan voor de Findio betaalmethode bij het afrekenen in onze webshop. Wordt je aanvraag goedgekeurd? Dan ontvang je een bevestiging. Daarna maakt Findio het aankoopbedrag naar ons over en ontvang jij het bestelde product.

  Na ontvangst van je aanvraag krijg je een e-mail van Findio. Findio vraagt je daarin om je gegevens in te vullen en om enkele documenten aan te leveren. Het is handig als je de volgende documenten alvast bij de hand hebt:
  • je paspoort of ID-kaart
  • een salarisstrook*
  • bankafschrift*
  *Zowel je salarisstrook als je bankafschrift mogen niet ouder zijn dan twee maanden.

  Wat kost het?

  De maandelijkse kosten en de totale kosten voor het bestelde product zijn afhankelijk van de aankoopprijs en de looptijd van de lening. Bij een langere looptijd heb je een lager maandbedrag, maar is het totale bedrag hoger dan bij een kortere looptijd. Dit komt doordat je dan langer rente betaalt, maar minder aan aflossing kwijt bent per maand.

   

  Totale krediet­bedrag

  Maand­termijn

  *Jaarlijkse kosten percentage

  Vaste effectieve debetrentevoet op jaarbasis

  Duur krediet­overeenkomst in maanden

  Totaal door de consument te betalen bedrag

  € 750

  € 66

  9,9%

  9,9%

  12

  € 789

  € 750

  € 34

  9,9%

  9,9%

  24

  € 826

  € 750

  € 24

  9,9%

  9,9%

  60

  € 1.441

  € 1.250

  € 110

  9,9%

  9,9%

  12

  € 1.315

  € 1.250

  € 57

  9,9%

  9,9%

  24

  € 1.377

  € 1.250

  € 26

  9,9%

  9,9%

  60

  € 1.574

   

  iDeal

  U kunt via Ideal betalen bij Fietsenstunt. iDeal is veilig, betrouwbaar en gemakkelijk om betalingen te doen op het internet. iDeal is voor u beschikbaar als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Kies om gebruik te maken van Ideal de optie Ideal in de kassa. Hieronder de voordelen van Ideal. Omdat wij bij een iDeal betaling direct een melding krijgen van de betreffende bank, kunnen wij meteen met uw bestelling aan de slag.

  Voordelen:
  • Veilig, vertrouwd en gemakkelijk betalen op internet
  • Het is een gratis onderdeel van Internetbankieren via uw eigen bank
  • U heeft geen aparte rekening nodig om hier gebruik van te maken
  • De betaling is meteen zichtbaar voor ons en gegarandeerd een snelle levering

  Achteraf betalen met Afterpay

  AfterPay voert voor Fietsenstunt het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn 
  privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

  Rembours

  Wilt u liever betalen bij afleveren aan de vervoerder, ook dat kan bij Fietsenstunt.nl. Kies hiervoor rembours in de kassa. Bij deze vorm van betalen rekent onze vervoerder een toeslag die wij moeten door berekenen aan onze klanten. De extra kosten voor deze vorm van betalen bedragen € 17,50 per zending. Bij de keuze voor een rembours betaling, kunt u zowel pinnen als contant betalen aan de vervoerder of bij het afhaalpunt.

  Creditcard

  Bij Fietsenstunt is het mogelijk om met een visa of een mastercard te betalen. .

  Pinnen

  Tijdens de bestelprocedure geeft u aan dat u uw bestelling wilt komen afhalen in een van de twee winkels. Zodra uw bestelling klaar staat in de winkel nemen wij contact met u op om de fiets op te halen. In onze winkels kunt u pinnen. Pinnen geniet onze voorkeur, dit voor onze en ook uw veiligheid. Wanneer u heeft gekozen voor betalen bij bezorging kunt u ook per pin betalen. 

  Contant

  Uiteraard kunt u contant betalen, echter vragen wij dringend om zoveel mogelijk met een pinpas te betalen als u naar onze winkels komt, dit voor uw en onze veiligheid. Wanneer u ervoor heeft gekozen om te betalen bij bezorging, kunt u alleen contant betalen aan de vervoerder.