fietsenstunt verzekeringen

Batavus Star

 • Eigen winkels
 • Volledig fietsklaar geleverd
 • Persoonlijke bezorging
 • Service aan huis
 • Deskundig advies

2 producten gevonden

 • Batavus Star 24 Inch 2021 Meisjes

  Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 24 inch en een framemaat van 38 centimeter.
  Deze kinderfiets is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte rond de 135 centimeter of met kledingmaat 134 – 140.

  Kleuren:

  € 419,-
 • Batavus Star 26 Inch 2021 Meisjes

  Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 26 inch en een framemaat van 43 centimeter.
  Deze kinderfiets is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte rond de 150 centimeter of met kledingmaat 146 – 158.

  Kleuren:

  € 419,-
×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Meer over de Batavus Star

De Batavus Star is een veilige, vrolijke meisjesfiets waar je vrolijk van wordt! Je wordt niet alleen blij als je hem ziet met zijn schitterende kleuren en stoere voor- en achterdrager, het is ook een feest om er op te fietsen. Hier willen alle meisjes wel mee over straat! Geniet nu iedere dag van de stijl en veiligheid van deze prachtige kinderfiets!

De Batavus Star is er in 2018 voor kinderen vanaf 6 jaar oud of met kledingmaat 116, tot aan de oudste kinderen die een 26 inch wielmaat nodig hebben. De prachtige Batavus Star is een stijlvolle meisjesfiets leverbaar in verschillende trendy of tijdloze kleuren. Veiligheid staat voorop bij Batavus, daarom zijn alle uitvoeringen voorzien van opvallende LED-verlichting.

Weet je niet zeker welke Batavus Star het meest geschikt is voor je kind? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De Batavus Star in detail


 

 De verschillende uitvoeringen

De Batavus Star is de ultieme meisjesfiets waar iedereen blij van wordt! In prachtige roze of paars, met een stoere voor- en achterdrager fiets jij altijd stijlvol naar school. De Batavus Star is er in een 20 inch uitvoering voor meiden tussen de 6 en 8 jaar oud. De smalle voordrager is extra handig als jij je fiets op school in het fietsenrek moet plaatsen. De opvallende verlichting en de dubbele remmen maken het bovendien een uiterst veilige fiets.

Stoer en vrolijk dat is de 22 inch uitvoering van de Batavus Star. Deze variant is er in het groen of zalmroze en is het best geschikt voor meiden tussen de 7 en 10 jaar oud of met kledingmaat 122 t/m 128. Om de fiets te beschermen tegen diefstal is er een sterk ringslot gemonteerd. Dankzij de sterke stalen achterdrager en hippe voordrager neem je met gemak alle spullen mee.

Alle meisjes tussen de 8 en 12 jaar oud worden vrolijk als ze de schitterende kleuren en stoere voor- en achterdrager zien van de Batavus Star 24 inch meisjesfiets. Veiligheid voorop bij Batavus en daarom is de fiets voorzien van opvallende LED verlichting en krachtige remmen. Voor net even meer fietsplezier is de fiets voorzien van 3 versnellingen.

De grootste uitvoering van de Batavus Star is de 26 inch uitvoering. Deze fiets is geschikt voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar oud of met kledingmaat 146 t/m 158. Deze uitvoering is er in het prachtige lichtblauw of jeansblauw, met stoere voor- en achterdrager. De Batavus Star is dé meisjesfiets waar je vrolijk van wordt!