Batavus Razer

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

4 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Meer over de Batavus Razer

De Batavus Razer is een hippe e-bike, ideaal voor woon-werkverkeer. Fiet je bijna dagelijks lange afstanden? Bijvoorbeeld naar je werk of om lekker je hoofd leeg te maken? Dan is de Batavus Razer ontworpen voor jou. Een prachtige onderhoudsvriendelijke, sportieve e-bike die je bij die dagelijkse ritten van wat extra power voorziet.

De Batavus Razer heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Zo is deze sportieve e-bike erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2014 en is daarnaast ook bekroond met de prestigieuze GIO Special Award for Excellence in de categorie originaliteit. Kortom, met de Batavus Razer trap je iedere dag fluitend naar jouw werk. 

Nieuw dit jaar is de Batavus Razer Turbo, speciaal ontworpen voor forenzen die niet langer in de file willen staan. De Batavus Razer Turbo is een stijlvolle speed pedelec, met een maximum snelheid tot 45 km per uur. Deze sportieve e-bike is ideaal voor dagelijks gebruik, lekker gezond en goed voor het milieu! 


Weet je niet zeker welke Batavus Razer het meest geschikt is voor je? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De Batavus Razer in detail

 Batavus RazerBatavus Razer
Batavus RazerBatavus Razer

Wat zijn de kenmerken van de Batavus Razer

Het gewicht van de Razer is ideaal verdeeld. Deze e-bike heeft een krachtige Yamaha middenmotor en een lichtgewicht accu die op het frame geplaatst is. Je haalt de accu er gemakkelijk af, zodat je hem in huis of op kantoor kunt opladen. Dan kun je later op de dag weer op volle kracht verder. De rotatie-, snelheids- en trapkrachtondersteuning dragen bovendien bij aan een comfortabele en sportieve ondersteuning.

De Razer is een lichte e-bike, dus gemakkelijk te hanteren. Hij heeft naast een sportieve ondersteuning ook een sportieve zithouding, waardoor je wat meer naar voren zit. De Shimano Alfine versnellingsnaaf is volledig onderhoudsvrij en loopt lekker licht. 

Vanwege de ondersteuning die de Razer je biedt, fiets je met gemak dagelijks vele kilometers. Het display zit midden op het stuur, voor goed overzicht. Ook hoeft je jouw handen amper te verplaatsen om het display te bedienen. De chainglider (kettingbeschermer) maakt de fiets extra onderhoudsvriendelijk. En dankzij de hydraulische remmen kun je krachtig en soepel afremmen.

Voor de Batavus Razer Turbo gelden een aantal regels. Dankzij zijn topsnelheid van 45 kilometer per uur valt deze Batavus e-bike onder de regeling voor bromfietsen en speed pedelecs. Voor de Batavus Razer Turbo heb je een geel kenteken en een WA-verzekering nodig. De fiets moet voorzien zijn van een achteruitkijkspiegel, tijdens het fietsen moet je het kentekenbewijs bij je hebben en je moet in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs (type AM). 
Tijdens het fietsen op de Batavus Razer Turbo is het dragen van een helm verplicht. 

Batavus Razer