•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Batavus Razer

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Gratis retourneren

  2 producten gevonden

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Batavus Razer

  De Batavus Razer is een hippe e-bike, ideaal voor woon-werkverkeer. Fietst u bijna dagelijks lange afstanden? Bijvoorbeeld naar uw werk of om lekker uw hoofd leeg te maken? Dan is de Batavus Razer ontworpen voor u. Een prachtige onderhoudsvriendelijke, sportieve e-bike die u bij die dagelijkse ritten van wat extra power voorziet.

  De Batavus Razer heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Zo is deze sportieve e-bike erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2014 en is daarnaast ook bekroond met de prestigieuze GIO Special Award for Excellence in de categorie originaliteit. Kortom, met de Batavus Razer trapt u iedere dag fluitend naar uw werk.


  Weet u niet zeker welke Batavus Razer het meest geschikt is voor u? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder. 

  De Batavus Razer in detail

   
   

  Wat zijn de kenmerken van de Batavus Razer

  Het gewicht van de Razer is ideaal verdeeld. Deze e-bike heeft een krachtige Yamaha middenmotor en een lichtgewicht accu die op het frame geplaatst is. U haalt de accu er gemakkelijk af, zodat u hem in huis of op kantoor kunt opladen. Dan kunt u later op de dag weer op volle kracht verder. De rotatie-, snelheids- en trapkrachtondersteuning dragen bovendien bij aan een comfortabele en sportieve ondersteuning.

  De Razer is een lichte e-bike, dus gemakkelijk te hanteren. Hij heeft naast een sportieve ondersteuning ook een sportieve zithouding, waardoor u wat meer naar voren zit. De Shimano Alfine versnellingsnaaf is volledig onderhoudsvrij en heel lichtlopend. 

  Vanwege de ondersteuning die de Razer u biedt, fietst u met gemak dagelijks vele kilometers. Het display zit midden op het stuur, voor goed overzicht. Ook hoeft u uw handen amper te verplaatsen om het display te bedienen. De chainglider (kettingbeschermer) maakt de fiets extra onderhoudsvriendelijk. En dankzij de hydraulische remmen kunt u krachtig en soepel afremmen.