•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Batavus Quip

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Gratis retourneren

  5 producten gevonden

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Batavus Quip

  Batavus Quip, razend populair en als een verkozen tot fiets van het jaar! Durft jij op te vallen? Want de Batavus Quip is een echte blikvanger. Door zijn onderscheidende frame en hippe kleuren is de fiets uniek in het straatbeeld. Maar er is meer. De Quip is voorzien van een uniek anti-diefstal nummer in het frame en een smalle (te verbreden) voordager die nog gemakkelijk in een vol fietsenrek past.

  De Batavus Quip is in zijn korte bestaan al verschillende malen onderscheiden. Zo is de fiets in 2015 erkend als Goed Industrieel Ontwerp en daarnaast ook bekroond met de GIO Special Award for Excellence in de categorie Originaliteit. In 2016 is de fiets zelfs verkozen tot Fiets van het jaar tijdens het Tweewieler Retail Congres. Nieuw dit jaar is de Quip Extra Cargo, dé multifunctionele stadsfiets!

  Weet je niet zeker welke Batavus Quip voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

  De Batavus Quip in detail


  De verschillende uitvoeringen

  De Batavus Quip is er voor heren in een uitvoering met 3 versnellingen en rollerbrakes handremmen. De Batavus Quip is een fiets waarop je kan bouwen. Want de fiets heeft een sterk aluminium frame met een uniek framenummer, hierdoor is de fiets erg onaantrekkelijk voor fietsendieven. Voor heren is de Batavus Quip er in een stoere mat zwarte kleur en in een hippe blauwgroene uitvoering. 

  Naast het herenmodel is er ook een universele uitvoering. De Batavus Quip N3 Uni is geschikt voor zowel dames als heren. Met zijn trendy, opvallende kleuren val je zeker op. Je kan kiezen uit stijlvol Groenrose Mat of stoer Mat Zwart. Om de stoere Quip helemaal af te maken, is hij voorzien van een aantal comfortabele extra's. De voordrager is handig smal, dankzij de stuurvergrendeling blijft het stuur mooi recht staan en de stabiele standaard houdt de Quip stevig op zijn plek. Ook het unisex model is uitgerust met drie versnellingen en rollerbrakes handremmen.