Batavus Monaco E-Go

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

1 producten gevonden

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

Meer over de Batavus Monaco E-Go

De Batavus Monaco E-Go is de best verkochte elektrische fiets van Batavus. Daarnaast is de fiets ook uitstekend beoordeeld in verschillende tests. Zoals testwinnaar in zijn categorie in de Nationale Telegraaf Fietstest voor e-bikes. De fiets is ideaal voor mensen die graag fietsend naar het werk willen, snel even een boodschap moeten halen of in het weekend ontspannen toertochten maken. 

De Batavus Monaco E-Go is er voor dames met een extra lage instap. Zowel het herenmodel als het damesmodel is er in een mooie grijze kleur. Voor heren is de Monaco E-Go er in de framematen 57, 61 en 65 centimeter. Dames kunnen kiezen uit de maten 48, 53, 57 en 61 centimeter. Altijd handig bij de Bataus Monaco E-Go zijn de dubbele fietstassen om je boodschappen in mee te nemen.

Weet je niet zeker welke Monaco E-Go het meest geschikt is voor je? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

De Batavus Monaco E-Go in detail

 MonacoMonaco
MonacoMonaco 

Wat zijn de kenmerken van de Batavus Monaco E-Go

De Batavus Monaco E-Go biedt je veel luxe en comfort. Deze allround e-bike heeft een geruisloze voorwielmotor en wordt standaard geleverd met zeven versnellingen, handremmen en een 300 Wh accu waarmee je probleemloos alle dagelijkse ritjes aflegt. Dankzij het accukeuze menu kun je ook voor een sterkere accu kiezen, zodat de actieradius wordt vergroot. 

Het fraai vormgegeven aluminium frame, heeft een geïntegreerd achterlicht. De D-Light motor bevindt zich in het voorwiel en staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Het stuur is handmatig verstelbaar, zodat je de perfecte zithouding aan kan nemen. Want niemand wil natuurlijk tijdens ontspannende toertochten last van zijn of haar rug krijgen.

De fiets maakt gebruik van de Emotion technologie. Het display is eenvoudig te bedienen en je kunt kiezen uit vijf ondersteuningsstanden. De verende voorvork en zadelpen zorgen voor extra comfort tijdens het fietsen. Voor optimale veiligheid tijdens het fietsen is de fiets voorzien van de unieke Batavus Aerflow koplamp die is bekroond met het 3 sterren RAI keurmerk voor fietsverlichting (RKF). 

Monaco