Toegevoegd aan je fietsmandje

Batavus Mambo Deluxe 2019 Dames

Batavus Mambo Deluxe 2019 Dames

Gratis thuisbezorgd of afhalen in één van onze winkels of afhaalpunten.

Geselecteerde Fietsverzekering: € 0,-

Verzeker eenvoudig je nieuwe fiets

Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, fietsdiefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich één, drie of vijf jaar lang van onbezorgd fietsplezier.

Premie - aflopend of doorlopend
Bij ENRA kunt u uw fiets verzekeren voor een vaste periode van drie of vijf jaar. U betaalt de premie in één keer bij de start van uw verzekering.
U kunt ook kiezen voor een doorlopende fietsverzekering. Dit is een verzekering met een looptijd van één jaar. De fietsverzekering wordt jaarlijks verlengd tot maximaal 5 jaar. U kunt de premie per maand of per jaar betalen.

Zorgeloos op pad met de ENRA fietsverzekering.

1. Vul hier je postcode in

Vul alstublieft een geldige postcode in
loading..

2. Kies de verzekering die bij je past

Met ENRA Optimaal kiest u voor de meest uitgebreide fietsverzekering. Zo kunt u altijd en overal onbezorgd fietsen. Met ENRA Optimaal kunt u kiezen uit een diefstal- of een cascodekking.

ENRA Optimaal (Diefstal)

Met ENRA Optimaal Diefstal bent u verzekerd tegen diefstal. Er vindt geen afschrijving plaats op de fiets gedurende de verzekerde periode. Of uw fiets nu in het eerste of het laatste jaar van de verzekering wordt gestolen, bij ENRA Optimaal leveren wij een nieuwe, gelijkwaardige fiets uit. Op basis van uw ingevulde postcode wordt uw jaarpremie berekend.

ENRA Optimaal (Casco)

Met ENRA Optimaal Casco bent u verzekerd tegen diefstal én schade. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én ENRA Pechhulp Europa zijn standaard inbegrepen bij deze verzekering. Op basis van uw ingevulde postcode wordt uw jaarpremie berekend.

3. Vul je rekeningnummer in

Je betaald de verzekeringspremie aan:

Enra logo

Ik heb een verzekering gekozen, wat nu? Wij maken de verzekering van uw nieuwe fiets direct netjes voor u in orde. De verzekering gaat in op de leverdag van uw fiets, vanaf dit moment betaalt u ook de verzekeringspremie. De verzekeringspolis ontvangt u binnen 14 dagen per post op het factuuradres. U geniet met ENRA van zorgeloos fietsplezier!

Batavus Mambo Deluxe 2019 Dames

Eén kind al in het kinderzitje, het andere ongeduldig op uw arm, voor de boodschappen moet u nog een plek in uw fietstas vinden en zelf moet u natuurlijk ook nog mee. Komt dit tafereel u bekend voor? Met de Batavus Mambo Deluxe is dit voor altijd verleden tijd. De populaire Mambo Deluxe is ontwikkeld als de ultieme stadsfiets om het leven van moeders gemakkelijker te maken. Vanwege de normale fietsgeometrie is de fiets ook goed te gebruiken zonder kinderzitjes.

Selecteer de gewenste opties:

* Verplichte velden

Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 1-2 dagen

Adviesprijs: € 899,-

Special Price € 809,-

Dit product elders toch goedkoper gezien? Laat het ons weten!

Fietsenwinkel Hoorn

Omschrijving

De populaire Batavus Mambo Deluxe is een opvallende verschijning in het straatbeeld. Want op deze veelzijdige moederfiets neem je met gemak de kinderen én de boodschappen mee. Voor vrouwen die een functionele, betrouwbare, chique stadsfiets zoeken is de Batavus Mambo Deluxe dé uitkomst. Deze Mambo heet niet voor niets 'Deluxe'.

Dankzij de zeven versnellingen is de fiets zowel geschikt voor korte als langere afstanden. De rollerbrakes handremmen maken het fietsen met kinderen ook gemakkelijker. Er is speciale aandacht voor het stuur. Om ook veilig met een kindje voorop de Mambo Deluxe te kunnen fietsen, is het stuur van deze fiets extra breed en bekleed met foam. Verder heeft de fiets een royale instap, stuurvergrendeling en een dubbele standaard.

De Batavus Mambo Deluxe heeft een normale fietsgeometrie en is hierdoor ook te gebruiken zonder kinderzitjes. Dan is de fiets 'gewoon' weer die hippe stadsfiets. De achterdrager van de fiets is geïntegreerd in het frame en hierdoor extra sterk. De achterdrager is al afgestemd op een GMG Yepp Easyfit kinderzitje waardoor je deze gemakkelijk monteert. 


Bekijk de commercial van
Fietsenstunt.nl

Specificaties

Frametype Dames
Model jaar 2019
Soort Fiets Fietsen
Type Fiets Moederfietsen
Gewicht 22.2 kg i
Maat 48, 53, 57 cm
Kleur Blauw, Zwart

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling