•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Batavus Dinsdag

  • Eigen winkels
  • Volledig fietsklaar geleverd
  • Persoonlijke bezorging
  • Service aan huis
  • Deskundig advies

  6 producten gevonden

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Batavus Dinsdag

  Vanaf nu is dinsdag de leukste dag van de week! Want op de Batavus Dinsdag fiets je iedere dag prettig en comfortabel naar het werk, de supermakt of breng je de kinderen naar school. Deze eyecatcher is een prachtig vormgegeven, sterke, sportieve stadsfiets die tot in detail is afgestemd op het stadsverkeer. De Batavus Dinsdag fietsen staan voor kwaliteit en zijn 100% made in Holland. De Batavus Dinsdag is de lichtste stadsfiets in zijn klasse. Deze sportieve stadsfiets is er in 2019 in drie verschillende uitvoering. Zo is er voor iedere fietser de juiste Batavus Dinsdag.

  Naast de verschillende Batavus Dinsdag stadsfietsen, is de Dinsdag er ook in een trendy elektrische uitvoering. De Batavus Dinsdag E-Go is een sportieve e-bike, met het gemak van elektrische ondersteuning en de sportiviteit die je van de Batavus Dinsdag gewend bent. Ga je voor comfort en sportviteit, dan kies je voor de Batavus Dinsdag E-Go!

  Weet je niet zeker welke Batavus Dinsdag het meest geschikt is voor jouw? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen je graag verder. 

  De Batavus Dinsdag in detail

  Batavus DinsdagBatavus Dinsdag
  Batavus DinsdagBatavus Dinsdag

  De verschillende uitvoeringen

  De Batavus Dinsdag is een trendy, ranke stadsfiets met robuuste bouw. Licht van gewicht en zonder vering. Deze standaard uitvoering is er in verschillende kleuren. De Batavus Dinsdag is onder meer verkozen tot Goed Industrieel Ontwerp en Beste Stadsfiets in de Nationale Fietstest van de Telegraaf. De Dinsdag is een zeer lichte stadsfiets met een minimalistisch design, passend bij jouw persoonlijke stijl.

  Voor mensen die wat meer comfort willen is er de Dinsdag Comfort. Het strak vormgegeven frame met mooie details heeft een sportieve zithouding. Het comfort ervaar je dankzij de sterke afmontage en de verende onderdelen. De Batavus Dinsdag Comfort is ideaal voor mensen die regelmatig langere afstanden fietsen en daarom wat meer fietsgemak willen. Het stoere frame, de rechte voorvork en de hoge velgen zorgen voor een snelle en sportieve uitstraling en optimale stijfheid van de fiets.

  De Dinsdag Exclusive is nog lichter en onderhoudsvriendelijker dan de andere Dinsdag modellen. De fiets heeft acht Shimano Alfine versnellingen en hydraulische velgremmen. Dit topmodel in de Dinsdag-lijn heeft een extreem licht gewicht, een riemaandrijving van Gates en de bekabeling is netjes weggewerkt. De Dinsdag Exclusive is er voor dames en heren in stijlvol zwart. Leuk detail is de blauw gekleurde stang van de bagagedrager.

  Batavus Dinsdag