•     Fietsmandje Leeg (€ 0,00)
 • 2 Echte winkels

  20 Afhaalpunten

  Service aan huis

  Live voorraadstatus

  Gratis verzending

  Accessoires gratis gemonteerd

  Advies nodig? Bel 0228 854013

  Alpina Yabber

  1 artikel(en)

  • Alpina Yabber 12 Inch Jongens

   Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 12 inch en een framemaat van 20 centimeter.
   Deze kinderfiets is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte rond de 95 centimeter of met kledingmaat 92 – 98.

   Kleuren:

   Normale prijs: € 209,00

   Special Price € 188,50

   Levertijd + twee weken

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.

  Meer over de Alpina Yabber

  De Alpina Yabber is een stoere en betrouwbare fiets voor jongens die graag op avontuur gaan! Want met de Alpina Yabber fiets je iedere dag naar school en beleef je na school de leukste avonturen. Deze gave fiets is gemaakt voor sportieve jongens! De Alpina Yabber heeft een sterk frame en kan dus wel tegen een stootje. Alpina kinderfietsen staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid.

  De Alpina Yabber is er in vele maten voor jongens van 3/4 jaar oud tot en met de grote jongens die al bijna van de basisschool afgaan. Zo is er voor iedere jongen de juiste Yabber. Op de kleine maten leer je veilig fietsen dankzij de stabiele zijwielen en ben je al wat ouder, dan is de fiets voorzien van 3 versnellingen. Alpina vindt veiligheid erg belangrijk en daarom zijn alle uitvoeringen van de Yabber voorzien van dubbele remmen.

  Weet u niet zeker welke Alpina Yabber het meest geschikt is voor uw kind? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder. 

  De Alpina Yabber in detail

   

   De verschillende uitvoeringen

  De Alpina Yabber is er voor jongens in 7 verschillende framematen. Hierdoor is duidelijk te merken dat de Alpina Yabber een hippe fiets is voor zowel jonge als oudere kinderen. Zelfs de kleinste jongens kunnen al genieten van de vrijheid en het avontuur op een Alpina Yabber dankzij het 12 inch model. Je leert veilig fietsen dankzij de stabiele zijwielen!

  De Alpina Yabber 16 inch is er in twee stoere kleuren; Army Green Matt en Matte Dark Blue. Samen met de coole details op he frame en kettingkast is de fiets wel heel gaaf! Ook bij de 16 inch uivoering is de fiets nog voorzien van stabiele zijwielen, maar als je deze niet meer nodig hebt, kan papa ze eenvoudig weer demonteren. De 16 inch is geschikt voor jongens tussen de 4 en 6 jaar oud of met kledingmaat 104 t/m 116.

  De Yabber serie kent twee tussenmaten voor jongens die te groot zijn voor de standaard fietsmaten. Zo is de 18 inch uitvoering er in de stoere groene of blauwe uitvoering. Met krachtige dubbele remmen en opvallende verlichting ben je klaar voor de weide wereld. De 22 inch uitvoering is er voor jongens tussen de 6 en 9 jaar oud of met kledingmaat 122 t/m 128.

  Voor stoere jongens tussen de 5 en 8 jaar oud is er de Alpina Yabber 20 inch kinderfiets. Deze gave fiets is veilig en stoer, de ideale combi voor sportieve jongens. Voor optimale veiligheid heeft deze fiets dubbele remmen en opvallende verlichting. Ook deze uitvoering is er in de stoere en hippe leger uitvoering of de donkerblauwe variant.

  Snelheid en avontuur dat zijn de toverwoorden bij de Alpina Yabber 24 en 26 inch fietsen. Speciaal gemaakt voor de avonturiers die er na schooltijd lekker op uit willen trekken. Anders dan de kleinere uitvoeringen zijn deze maten er in het Zwart en Metallic Brown Matt. Dankzij de drie versnellingen kun je net even sneller fietsen en fiets je al je vriendjes eruit. Dankzij de verende voorvork kun je ook lekker door de bossen of duinen crossen!