•     Winkelwagen Leeg (€ 0,-)

  Fietsenstunt Winacties

  De Fietsenstunt Experience Store in Hoorn is alweer een maand geleden geopend. Het was een prachtige openingsmaand, waarin wij veel klanten blij hebben kunnen maken met een mooie nieuwe fiets én met spectaculaire openingsacties. De prijswinnaars van de onderstaande acties ontvangen uiterlijk 7 september persoonlijk bericht en worden bekend gemaakt op deze actiepagina en op onze facebookpagina.

  *KLEUR EN WIN 1 VAN DE 5 KINDERFIETSEN!*

  Ongelofelijk, wat hebben we veel kleurplaten mogen ontvangen! Elke dag weer vonden we stapels kleurplaten op de toonbank en in onze brievenbus. Wat een feest om al die mooie kleurplaten te mogen bekijken! We hebben weken onder de confetti en de glitters gezeten! En wat heeft iedereen enorm zijn/haar best gedaan! Er zijn echt hele mooie kleurplaten gemaakt, maar velen van jullie lieten het niet bij alleen kleuren. Een heleboel kinderen hadden met plakken en knippen van alles toegevoegd aan hun kunstwerkje.

  Je zult vast begrijpen dat het moeilijk voor ons was om te beslissen welke kleurplaten ook echt het allermooist zijn. Daarom hebben we nog heel even de tijd nodig om naar alle ingeleverde kunstwerkjes te kijken. Onze jury gaat nu 5 kleurplaten uitzoeken en zo bepalen wie de gelukkige winnaars zijn van een kinderfiets!*

  *Prijswinnaars ontvangen uiterlijk 7 september persoonlijk bericht en worden bekend gemaakt op deze actiepagina en op onze facebookpagina.

  De gelukkige winnaars van de kinderfiets t.w.v. €300,- zijn;

  Mike Stuijt (6 jaar) - Hoogkarspel

  Fabienne Koomen (5 jaar) - Nibbixwoud

  Elise Chylarecki (8 jaar) - Grootebroek

  Liv Langenveld (6 jaar) - Zwaag

  Demi (9 jaar) - Hoorn

  *WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG*

  Heb je in juli een fiets en/of accessoires bij ons gekocht? Dan maakte je automatisch kans om je volledige aankoopbedrag terug te winnen! Het enige wat je daarvoor hoefde te doen is een “Kijoh review” te schrijven over jouw gekochte product op Fietsenstunt.nl. Deze actie was geldig op alle geregistreerde aankopen in de maand juli, zowel online als in onze winkels. 

  Uit alle beoordelingen hebben we 5 winnaars getrokken die hun volledige aankoopbedrag teruggestort hebben gekregen op hun rekening! 

  De gelukkige prijswinnaars hebben inmiddels allen persoonlijk bericht ontvangen!

   

   

  ×

   

  Prijs:
  Werkelijke prijs:
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
  Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

  You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.