fietsenstunt verzekeringen

Fietsenstunt Winacties

 

#BEOORDEEL ONS EN MAAK KANS OP EEN CADEAUBON T.W.V. €50,-!*

Onze klanten maken elke maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 50.- als dank voor hun Kijoh beoordeling, welke zij kunnen achterlaten naar aanleiding van hun ervaring met Fietsenstunt. Iedere maand trekken we één winnaar.

In december won Amberroos uit Amsterdam de Fietsenstunt cadeaubon t.w.v. €50,-. Afgelopen zondag een fiets aangekocht in de winkel Hoorn, medewerker (volgens mij Youri) heeft ons heel vriendelijk geholpen. Geen vraag was teveel en uiteindelijk een mooie elektrische mamafiets gekocht! Woensdag is de fiets bezorgd en alle accessoires zijn op de fiets geplaatst. Alle lof voor de afhandeling en vooral klantvriendelijkheid.

In november won Michelle uit Zwaag de Fietsenstunt cadeaubon t.w.v. €50,-. - Super vriendelijk geholpen en een mooie fiets gekocht. Na een hele vervelende ervaring te hebben gehad met een aankoop van een elektrische fiets bij ******* aan de *******, totaal geen service, wat resulteerde dat ik na 2 jaar een nieuwe elektrische fiets heb moeten kopen!! Mijn gevoel is al zoveel beter bij jullie!

In oktober won Chantal uit Grootebroek de Fietsenstunt cadeaubon t.w.v. €50,-. - Goede snelle service! Ook bij afhalen van de fiets uitstekende service.

In september won Willem uit Wognum de Fietsenstunt cadeaubon t.w.v. €50,-. - Goede voorlichting, medewerkers weten waar over ze praten, hebben verstand van zaken, we werden erg rustig geïnformeerd. Kregen de gelegenheid om de fiets buiten uit te proberen, maar ook binnen beneden genoeg ruimte om even een rondje te rijden.

In augustus won Jordi uit Wolfheze de Fietsenstunt cadeaubon waardebon t.w.v. €50,-. - Begin deze maand twee fietsen besteld. Eerst telefonisch contact gehad waarbij ik erg vriendelijk en deskundig te woord werd gestaan. Een week later naar de winkel in Hoorn gegaan, waar ze veel fietsen hebben staan, ook daar goed en deskundig geholpen. Snelle levering thuis. Erg veel plezier van de fietsen. Dus al met al een zeer positieve ervaring!

 

#KLEUR EN WIN 1 VAN DE 5 KINDERFIETSEN!* (Actieperiode 1-7 t/m 31-7)

Ongelofelijk, wat hebben we veel kleurplaten mogen ontvangen! Elke dag weer vonden we stapels kleurplaten op de toonbank en in onze brievenbus. Wat een feest om al die mooie kleurplaten te mogen bekijken! We hebben weken onder de confetti en de glitters gezeten! En wat heeft iedereen enorm zijn/haar best gedaan! Er zijn echt hele mooie kleurplaten gemaakt, maar velen van jullie lieten het niet bij alleen kleuren. Een heleboel kinderen hadden met plakken en knippen van alles toegevoegd aan hun kunstwerkje.

Je zult vast begrijpen dat het moeilijk voor ons was om te beslissen welke kleurplaten ook echt het allermooiste waren. Daarom hebben we even de tijd nodig gehad om naar alle ingeleverde kunstwerkjes te kijken, maar onze jury heeft inmiddels de 5 mooiste kleurplaten uitgezocht. De gelukkige winnaars van de kinderfiets t.w.v. €300,- zijn;

Mike Stuijt (6 jaar) - Hoogkarspel

Fabienne Koomen (5 jaar) - Nibbixwoud

Elise Chylarecki (8 jaar) - Grootebroek

Liv Langenveld (6 jaar) - Zwaag

Demi (9 jaar) - Hoorn

 

#WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG!* (Actieperiode 1-7 t/m 31-7)

Heb je tijdens de openingsmaand van onze Experience Store in Hoorn een fiets en/of accessoires bij ons gekocht? Dan maakte je automatisch kans om je volledige aankoopbedrag terug te winnen! Het enige wat je daarvoor hoefde te doen is een “Kijoh review” te schrijven over jouw gekochte product op Fietsenstunt.nl. Deze actie was geldig op alle geregistreerde aankopen in de maand juli, zowel online als in onze winkels. Uit alle beoordelingen hebben we 5 winnaars getrokken die hun volledige aankoopbedrag teruggestort hebben gekregen op hun rekening! De gelukkige prijswinnaars zijn;

Boudewijn - Middenbeemster: We zijn langsgegaan bij de nieuwe winkel in Hoorn en werden postief verrast door de mooie ruime opzet van de winkel. ik vond het daardoor erg overzichtelijk. We zijn uitgebreid geadviseerd door een vriendelijke jongeman die ook alle tijd voor ons nam. Erg prettig! Dik tevreden met mijn e-bike net als mijn vrouw, we fietsen heel wat af. Wij komen zeker terug!

Kees - Alkmaar: Geweldige mooie winkel...zeer uitgebreid voorgelicht en het afleveren was ook super.

Johan - Alblasserdam: Duidelijke website en de beste prijs voor het model wat ik zocht. Snelle levering en ik werd over de aflevertijd goed op de hoogte gehouden. Dik tevreden.

Kees - Volendam: Prima geadviseerd door aardige lui. Afspraak is afspraak en zo hoort het ook. Top!

Janine - Andijk: Super goed geholpen door personeel. Heel vriendelijk en er is veel mogelijk.

 

*Actievoorwaarden

- Acceptatie van de prijs houdt in dat de deelnemer akkoord gaat met dat de persoonsgegevens (naam en woonplaats) zullen gebruikt worden voor marketingdoeleinden met als doel de promotie van Fietsenstunt via diverse kanalen (o.a. social media).

- Deelname aan deze actie staat open voor iedereen, uitgezonderd de hieronder genoemde personen. De deelname aan deze actie is vrij. Minderjarige deelnemers hebben voor deelname toestemming van hun ouders of wettelijke vertegenwoordigers nodig.

- Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Fietsenstunt alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.

- De actie is niet inwisselbaar tegen contanten.

- Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Privacy

Alle persoonlijke gegevens die aan ons verstrekt wordt, worden in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens opgeslagen in een gegevensbestand. Fietsenstunt behandelt deze gegevens uiterst zorgvuldig. Persoonlijke gegevens worden slechts met derden gedeeld ten einde levering van de te winnen prijs mogelijk te maken. Uw gegevens zullen gebruikt worden voor marketingdoeleinden met als doel de promotie van Fietsenstunt via diverse kanalen. Derden krijgen van Fietsenstunt geen toestemming om persoonlijke gegevens op enige andere wijze te gebruiken. 

×

 

Prijs:
Werkelijke prijs:
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.
Our price is lower than the manufacturer's "minimum advertised price." As a result, we cannot show you the price in catalog or the product page.

You have no obligation to purchase the product once you know the price. You can simply remove the item from your cart.