Bel ons 0228 854013

onze vermelding op www.keurmerk.info

Waarom een fiets online kopen bij Fietsenstunt.nl?

Wij van Fietsenstunt.nl zijn een gepassioneerd bedrijf met jarenlange, succesvolle, ervaring in het persoonlijk verkopen en afleveren van fietsen. Door deze jarenlange ervaring in de fietsenbranche, weten wij als geen ander, wat de wensen zijn van de Nederlandse consument. Wij kunnen u goed voorlichten en helpen bij het maken van de beste keuze. Of het nu gaat om een moederfiets, boodschappenfiets, racefiets of een elektrische fiets, wij zijn van alle markten thuis. Wij nemen de tijd voor u! 

U kunt ons niet alleen bereiken via onze website of de telefoon, u kunt ook langskomen in een van onze showrooms. Hier staan onze verkoopmedewerkers 6 dagen per week voor u klaar. U krijgt persoonlijk advies en kunt de gewenste fiets uitproberen door middel van een testrit.

Fietsenstunt.nl levert de fiets 100% rijklaar bij u thuis af, u kunt direct fietsen!


Online fiets kopen
Fietsenstunt.nl heeft ruime ervaring in het persoonlijk verkopen van fietsen. Kopen bij Fietsenstunt.nl is makkelijk, veilig en enorm voordelig. Fietsenstunt.nl levert de fiets, compleet rijklaar bij u voor de deur af . Fietsenstunt.nl levert de fiets binnen 2 werkdagen af (indien op voorraad). Alle fietsen worden door vakkundige monteurs met jarenlange ervaring rijklaar gemaakt. Alle accessoires die u bij de fiets besteld, worden ook door onze vakmensen op de fiets gemonteerd. Hierdoor bent u verzekerd van een degelijk product. 


Fiets van het werk

Ook voor de fiets van de werkgever bent u bij Fietsenstunt.nl aan het juiste adres. Fietsenstunt.nl werkt samen met twee bekende fietsplannen: Bedrijfsfietsen Nederland en Nationale fietsprojecten. Ook als uw werkgever hierbij niet is aangesloten, kunt u via de werkgever bij ons een fiets aanschaffen. Lees meer informatie over de fiets van het werk.

2 Showrooms en 20 afhaalpunten
Bij Fietsenstunt.nl beschikken we over twee showrooms, waar u langs kunt komen voor verder advies of het maken van een testrit. In onze showrooms in Wervershoof en Wieringerwerf staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Wij geven u advies vanuit het oogpunt van de consument en niet vanuit de leverancier. Wij kijken welke fiets voor u als fietser het beste bij u past. 

Daarnaast kunt u zelf bepalen of u uw fiets wilt laten bezorgen, afhalen in een van de winkels of ervoor kiest de fiets op te halen in een van de 20 afhaalpunten. Deze 20 afhaalpunten bevinden zich in de gehele Benelux. Zo bieden wij u een uitgebreide keuze én kunt u zelf de afhaal mogelijkheid kiezen die u prettig vindt. 

Fietsverzekering 
Fietsenstunt.nl werkt samen met Enra verzekeringen. Elk jaar worden er in Nederland helaas veel fietsen gestolen. Het is daarom zeker aan te raden, om uw nieuwe fiets te verzekeren tegen diefstal. U kunt bij ons de fiets verzekeren tegen een voordelig tarief. Wordt uw fiets gestolen, dan regelt Fietsenstunt.nl alles voor u. Het enige wat u hoeft te doen, is aangifte van de diefstal en een nieuwe fiets uitzoeken op onze website.

Achteraf betalen
Fietsenstunt.nl werkt samen met Billink. Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Uw bestellingen ontvangt u in huis en u betaalt achteraf hetgeen dat u wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvangt u een factuur welke u binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig!