Bel ons 0228 854013

Waarom een fiets online kopen bij Fietsenstunt.nl?


Fietsenstunt.nl is een organisatie met jarenlange, succesvolle, ervaring in het persoonlijk verkopen en afleveren van fietsen. Door jarenlange ervaring in de fietsenbranche weten wij als geen ander wat de wensen zijn van de Nederlands consument. Wij kunnen u goed voorlichten en u helpen de beste keus te maken. Of het nu gaat om een moederfiets, boodschappenfiets, racefiets of een elektrischefiets wij zijn van alle markten thuis. Wij nemen de tijd voor u!

Fietsenstunt.nl levert de fiets 100% rijklaar bij u thuis af.

 

Online fiets kopen
Fietsenstunt.nl heeft ruime ervaring in het persoonlijk verkopen van fietsen. Kopen bij Fietsenstunt.nl is makkelijk, veilig en enorm voordelig. Fietsenstunt.nl levert de fiets compleet rijklaar bij u af voor de deur. Fietsenstunt.nl levert de fiets binnen 2 werkdagen af (indien op voorraad). Alle fietsen worden door vakkundige monteurs met jarenlange ervaring rijklaar gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van een degelijk product.

 

 

Fiets van het werk
Ook voor de fiets van de werkgever bent u bij Fietsenstunt.nl aan het juiste adres. Fietsenstunt.nl werkt samen met twee bekende fietsplannen: Bedrijfsfietsen Nederland en Nationale fietsprojecten. Ook als uw werkgever hierbij niet is aangesloten kunt u via de werkgever bij ons een fiets aanschaffen. lees meer informatie over de fiets van het werk.

 

Fietsverzekering 
Fietsenstunt.nl werk samen met Enra verzekering. Per jaar worden er in Nederland veel fietsen gestolen. Het is zeker aan te raden om uw nieuwe fiets te verzekeren tegen diefstal. U kunt de fiets verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. Wordt uw fiets gestolen, Fietsenstunt.nl regelt alles voor u. Het enige wat u hoeft te doen is aangifte van de diefstal en een nieuwe fiets op onze website uitzoeken.